شنبه ٠٦ مرداد ١٤٠٣ - 

 
1 2
 
به کودکان خود، خواندن برچسب های محصولات غذایی و انتخاب غذاهای کم چرب، کم نمک و کم شکر را بیاموزید *** نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه ی فروشگاه ها منجر به فساد سریع روغن می شود *** به منظور جلو گیری از تشکیل ترکیبات قلیا یی زیان آور بهتر است ، افزودن نمک به ماده غذایی پس از سرخ کردن انجام گیرد *** مصرف امعاء واحشاء ( دل، جگر، قلوه ) که حاوی مقدار زیادی چربی هستند را محدود کنید * مصرف پنیر پیتزا و پنیر خامه ای، که مقدار زیادی چربی دارند را محدود کنید
منو اصلی
اوقات شرعی

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 2853
 بازدید امروز : 11
 کل بازدید : 13652017
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 2.89

صفحه اصلي > بسيج جامعه پزشكي > آرشیو تا اسفند 95 
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی - مرکز بهداشت شرق تهران
آدرس : تهران - میدان امامت - خیابان شهید جدیدی - خیابان ابوریحان
تلفن : 77430067 -77430048 - 021 فکس: 77430078
پست الکترونیک:SharghPr@sbmu.ac.ir
 
 
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.