شنبه ٠٦ مرداد ١٤٠٣ - 

 
1 2
 
به کودکان خود، خواندن برچسب های محصولات غذایی و انتخاب غذاهای کم چرب، کم نمک و کم شکر را بیاموزید *** نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه ی فروشگاه ها منجر به فساد سریع روغن می شود *** به منظور جلو گیری از تشکیل ترکیبات قلیا یی زیان آور بهتر است ، افزودن نمک به ماده غذایی پس از سرخ کردن انجام گیرد *** مصرف امعاء واحشاء ( دل، جگر، قلوه ) که حاوی مقدار زیادی چربی هستند را محدود کنید * مصرف پنیر پیتزا و پنیر خامه ای، که مقدار زیادی چربی دارند را محدود کنید
منو اصلی
اوقات شرعی

 
 

آرشیو مطالب تا آذر 95

بروز شده در 95/12/2

بروز شده در 95/11/2

بروز شده در 95/10/13

 بروز شده در 95/10/5

 

دستــرسی ها

با ما باشید
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 3338
 بازدید امروز : 100
 کل بازدید : 13652106
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 2.91
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
  شهید بهشــتی مرکز بهداشت شرق تهران
آدرس : تهران - میدان امامت - خیابان شهید جدیدی - خیابان ابوریحان

تلفن : 77430067 -77430048  - 021
پست الکترونیک : SharghPr@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.