شنبه ٠٦ مرداد ١٤٠٣ - 

 
1 2
 
به کودکان خود، خواندن برچسب های محصولات غذایی و انتخاب غذاهای کم چرب، کم نمک و کم شکر را بیاموزید *** نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه ی فروشگاه ها منجر به فساد سریع روغن می شود *** به منظور جلو گیری از تشکیل ترکیبات قلیا یی زیان آور بهتر است ، افزودن نمک به ماده غذایی پس از سرخ کردن انجام گیرد *** مصرف امعاء واحشاء ( دل، جگر، قلوه ) که حاوی مقدار زیادی چربی هستند را محدود کنید * مصرف پنیر پیتزا و پنیر خامه ای، که مقدار زیادی چربی دارند را محدود کنید
منو اصلی
اوقات شرعی

 
 

 

بروز رسانی 1401/08/05

 

بروز رسانی در 98/12/10

 

بروز شده در 31/3/96

 

بروز  شده در 96/3/7

بروز شده در 6/3/96

 

                

 

 

                   

                  

دستــرسی ها

با ما باشید
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 2889
 بازدید امروز : 133
 کل بازدید : 13652139
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 2.91
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
  شهید بهشــتی مرکز بهداشت شرق تهران
آدرس : تهران - میدان امامت - خیابان شهید جدیدی - خیابان ابوریحان

تلفن : 77430067 -77430048  - 021
پست الکترونیک : SharghPr@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.