شنبه ٠٦ مرداد ١٤٠٣ - 

 
1 2
 
به کودکان خود، خواندن برچسب های محصولات غذایی و انتخاب غذاهای کم چرب، کم نمک و کم شکر را بیاموزید *** نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه ی فروشگاه ها منجر به فساد سریع روغن می شود *** به منظور جلو گیری از تشکیل ترکیبات قلیا یی زیان آور بهتر است ، افزودن نمک به ماده غذایی پس از سرخ کردن انجام گیرد *** مصرف امعاء واحشاء ( دل، جگر، قلوه ) که حاوی مقدار زیادی چربی هستند را محدود کنید * مصرف پنیر پیتزا و پنیر خامه ای، که مقدار زیادی چربی دارند را محدود کنید
منو اصلی
اوقات شرعی

 
 

بروز رسانی 13/12/1401

 

بروز رسانی 24/11/1401

بروزرسانی 21/10/1401

بروز رسانی 1401/09/30

 

بروزرسانی 1401/09/20

بروز رسانی 1401/08/05

 

 

بروز رسانی 08/06/1401

 

بروز رسانی 1401/1/16

بروز رسانی 1400/12/23

بروز رسانی 1400/12/3

بروز رسانی در 99/10/17

بروز رسانی 7/10/99

بروز رسانی 99/9/4

بروز رسانی 29/07/99

بروز رسانی 20/07/99

بروز رسانی 01/07/99

بروز رسانی 17/06/99

بروز رسانی در 15/05/99

 

بروز رسانی99/05/05

بروز رسانی 15/04/99

 

بروز رسانی 31/03/99

 

بروز شده در 22/02/99

 

بروز رسانی در 99/01/18

بروز رسانی در 98/12/10

بروز شده در 31/3/96

 

بروز شده در 96/3/7

دستــرسی ها

با ما باشید
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 3299
 بازدید امروز : 14
 کل بازدید : 13652020
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 2.90
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
  شهید بهشــتی مرکز بهداشت شرق تهران
آدرس : تهران - میدان امامت - خیابان شهید جدیدی - خیابان ابوریحان

تلفن : 77430067 -77430048  - 021
پست الکترونیک : SharghPr@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.