شنبه ٠٦ مرداد ١٤٠٣ - 

 
1 2
 
به کودکان خود، خواندن برچسب های محصولات غذایی و انتخاب غذاهای کم چرب، کم نمک و کم شکر را بیاموزید *** نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه ی فروشگاه ها منجر به فساد سریع روغن می شود *** به منظور جلو گیری از تشکیل ترکیبات قلیا یی زیان آور بهتر است ، افزودن نمک به ماده غذایی پس از سرخ کردن انجام گیرد *** مصرف امعاء واحشاء ( دل، جگر، قلوه ) که حاوی مقدار زیادی چربی هستند را محدود کنید * مصرف پنیر پیتزا و پنیر خامه ای، که مقدار زیادی چربی دارند را محدود کنید
منو اصلی
اوقات شرعی

 
 

بروز رسانی 13/12/1401

 

بروز رسانی 24/11/1401

بروزرسانی 21/10/1401

 

بروز رسانی 30/09/1401

 

بروزرسانی 1401/09/20

بروزرسانی 09/05/1401

بروز رسانی 1401/3/10

 

 

بروز رسانی 1400/12/3

بروز رسانی در 99/10/17

بروز رسانی99/9/4

بروز رسانی 17/06/99

به روز رسانی 99/05/29

 

بروز رسانی 99/05/05

بروز رسانی 31/03/99

بروز رسانی 18/1/99

بروز رسانی 98/12/10

بروز رسانی در 26/11/98

بروز رسانی در 30/10/98

دستــرسی ها

با ما باشید
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1334
 بازدید امروز : 91
 کل بازدید : 13652097
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 2.94
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
  شهید بهشــتی مرکز بهداشت شرق تهران
آدرس : تهران - میدان امامت - خیابان شهید جدیدی - خیابان ابوریحان

تلفن : 77430067 -77430048  - 021
پست الکترونیک : SharghPr@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.